Hello August,


Ήρθες και μας έφερες την ζέστη που αρμόζει στον μήνα. Όλα καλά!

Η παραλία όμως θέλει προετοιμασία για να την ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι, μα κυρίως θέλει αγάπη, ηρεμία, κατανόηση.

Σίγουρα, η εποχή με τον σάκο στην πλάτη είναι παρελθόν, όμως θα ξανάρθει και τότε μαζί με τα παιδιά σου θα σκαρφαλώνεις βράχια για να βρεις την πιο ωραία απόμακρη παραλία.

Φέτος μείνε κοντά σε σημεία που μπορείς να έχεις ανέσεις, και τι εννοώ..

1. κοντινό πάρκινγκ γιατί θα κουβαλήσεις την προίκα του μωρού. (...μια μεγάλη μεγάλη ψάθα αν έχεις και ομπρέλα θα κάνετε τρελό κέφι όλοι μαζί, τα μωρά παντού βολεύονται).

2. δροσερά ροφήματα (ειδικά αν θηλάζεις).

3. σνακ, φρούτα, γιατί όχι το φαγητό που μαγείρεψες σε τάπερ, όλη η παραλία θα σε ζηλέψει.

4. αντηλιακό ( προσοχή δεν αρκεί να έχει υψηλό δείκτη, διάβασε προσεκτικά τα συστατικά) - τα esselia που θα βρεις στο eshop μας είναι εγγυημένα και ασφαλή για όλη την οικογένεια!


5. Το ΝokNok κολιέ σου, είναι δυνατόν να μην έχεις φτιάξει ασορτί με το μαγιό σου? τι θα κρατάει το μωρό μόλις βουτήξετε μαζί στην θάλασσα? Ακριβώς! Eίναι αδιάβροχο, με αποσπώμενο κούμπωμα ασφαλείας και μετά θα έχει και αλάτι για τα ξαπλωτά δαγκώματα. 

6. Μην ξεχάσεις τα μαζέψεις τα σκουπίδια σου και αν βρεις κι κανενός άλλου ρίχτο στη σακούλα, μια καλή πράξη για το περιβάλλον μας.


See you soon and Happy Summer :)

Love & Light

Nicole